Mobiel betalen in de lift

|Trends

Nu verbonden apparaten haast niet meer weg te denken zijn uit onze samenleving, zitten ook mobiele betalingen in de lift. Dankzij het partnerschap tussen Mastercard en de Edenred-kaart kunnen je klanten nu nog vlotter betalen met Google Pay en Apple Pay, zowel online als aan de kassa!

44 % van de Belgen heeft in 2023 mobiel betaald

Meer informatie: Digital Payment Barometer 2023: Digitaal betalen stevig verankerd in gewoonten van Belg en blijft groeien | Febelfin

WAT ZIJN APPLE PAY EN GOOGLE PAY? 

Dit zijn twee mobiele betaalservices die van je apparaat (smartphone, smartwatch of computer) een elektronische portemonnee maken. Die dikke portemonnee vol betaalkaarten hoef je dus niet meer mee te zeulen!

DE VOORDELEN VAN MOBIEL BETALEN

  • Snel en efficiënt: mobiel betalen versnelt het transactieproces, waardoor de wachtrij niet te lang wordt en de klantenervaring erop vooruitgaat.
  • Mee met technologie: door mobiele betalingen te aanvaarden, toon je dat je mee bent met de technologie en geef je je zaak een modern merkimago.
  • Veiliger betalen: deze betaalmethode is strenger beveiligd en verzekert klanten ervan dat hun gegevens beschermd blijven.

 

MAKKELIJKER DAN OOIT DANKZIJ DE EDENRED-KAART

We hebben de technologieën van Edenred en Mastercard met elkaar gebundeld. Vanaf nu kunnen handelaars uit in aanmerking komende sectoren de Edenred-oplossingen dus aanvaarden zonder technische tussenkomst. Opgelet: transacties via Google Pay en/of Apple Pay verlopen altijd via het Mastercard-netwerk. Je acquirer (gewoonlijk je bank) betaalt ze terug en Edenred factureert vervolgens zijn kosten voor het aanbrengen van klanten.

 

HOE BEREID JE JE VOOR OP DE TOEKOMST?

Steeds meer consumenten betalen hun aankopen met hun smartphone of smartwatch. Wie zich niet aan die evolutie aanpast, loopt binnenkort dus een groot marktaandeel mis. De Edenred-kaart is er alvast klaar voor en biedt een eenvoudige oplossing voor wie deze technologie wil omarmen. Ben je nog niet helemaal futureproof? Neem dan contact met ons op 😉

HANG HET AAN DE GROTE KLOK

Aanvaard je mobiele betalingen met de Edenred-kaart? Geweldig! Hang het aan de grote klok door duidelijk in je zaak aan te geven dat klanten met hun digitale kaart kunnen betalen via Google Pay of Apple Pay op hun smartphone of smartwatch. Bestel snel (nog) een gratis zichtbaarheidskit met onder meer stickers met het Google Pay- en Apple Pay-logo om op je kassa’s en terminals te kleven.

 

Net zoals je van Edenred een communicatiekit krijgt om je klanten te laten weten dat ze in jouw winkel met hun maaltijd- of ecocheques kunnen betalen, bieden ook Google Pay en Apple Pay promotiemateriaal aan. Dat kun je gratis downloaden of bestellen.

IN HET KORT

Stoom je zaak klaar voor de toekomst door mobiele betalingen met de Edenred-kaart te aanvaarden. Of je nu een restaurant, kruidenierszaak of slagerij uitbaat, met de Edenred-kaart zorg je voor een naadloze overstap en blijf je je concurrenten een stap voor in een steeds digitalere wereld. Dit is hét moment om je zaak op de nieuwste consumptietrends af te stemmen en jezelf te onderscheiden op de markt!

 

MEER WETEN?

Neem contact op met ons salesteam 😉: Affiliatenetwork-BE@edenred.com

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen