Phenix & Edenred strijden tegen voedselverspilling

|Wist je dat?

Om je nog beter van dienst te zijn, blijft Edenred (het bedrijf dat de maaltijdcheque bedacht) inzetten op innovatie. Daarom kun je vanaf vandaag ook Edenred Maaltijd aanvaarden via Phenix, dé app tegen voedselverspilling van Europa.

Behoort je zaak al tot het netwerk van Phenix en Edenred? Dan kun je automatisch betalingen met maaltijdcheques aanvaarden voor je onverkochte producten.

PHENIX, DOET DIE NAAM EEN BELLETJE RINKELEN?

Sinds 2014 brengt Phenix professionals zoals jij, die soms met overschotten blijven zitten, in contact met consumenten die graag geld willen besparen of voedselverspilling willen tegengaan, of met mensen in nood.

GEEF ONVERKOCHTE PRODUCTEN OP VERANTWOORDE WIJZE EEN TWEEDE LEVEN!

Phenix wil voedselverspilling de wereld uit helpen en stelt daarom drie alternatieven voor:

  1. Producten goedkoper verkopen via de Phenix app, zodat iedereen zich kan engageren en tegen lagere prijzen van onverkochte producten kan genieten;
  2. Schenken aan goede doelen, zodat onverkochte producten op verantwoorde wijze een tweede leven krijgen.
WIL JE JE OVERSCHOTTEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN?

Sluit je dan aan bij het Phenix-netwerk door eenvoudigweg dit onlineformulier in te vullen. Het team van Phenix neemt zo snel mogelijk contact met je op.

BEN JE AL AANGESLOTEN BIJ PHENIX?

Behoort je zaak al tot het netwerk van Phenix en Edenred Maaltijd? Door betalingen met Edenred te aanvaarden in de app, bestrijd je niet alleen voedselverspilling, maar profiteer je ook van alle voordelen die de maaltijdcheques te bieden hebben. 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen