Verwen jezelf met nieuwe klanten!

|Wist je dat?

Met de hulp van Edenred aanvaard je ecocheques en dat heeft al de deuren geopend naar een milieubewustere klantenkring. Vandaag nodigen we je uit om een stapje verder te gaan met onze cadeaucheques: Edenred Geschenk. Dit nieuwe product biedt alleen maar voordelen! Voortaan kunnen klanten in jouw zaak namelijk ecocheques en cadeaucheques combineren. Dat is niet alleen goed voor hun koopkracht, ook jij verkoopt er gegarandeerd meer door.

EDENRED GESCHENK IN EEN NOTENDOP: 

  • honderdduizenden gebruikers in België
  • gemiddeld een voller winkelmandje
  • geldig op heel jouw assortiment
  • zowel in de winkel als online
  • tal van nieuwe klanten die ook blijven komen

 

De cijfers liegen niet! De cadeaucheque van Edenred boost de verkoopcijfers van Belgische winkels, omdat klanten in 75% van de gevallen méér uitgeven dan verwacht! Profiteer er dus zelf ook van.

Combineer de voordelen voor een optimale klantervaring

Eendracht maakt macht – ook bij onze oplossingen! Door zowel Edenred Eco als Edenred Geschenk te aanvaarden, bied je jouw klanten een ongekende flexibiliteit. Of ze nu op zoek zijn naar milieubewuste producten of zichzelf willen verwennen met iets leuks uit het haast grenzeloze aanbod ... je klanten genieten van een nog rijkere winkelervaring, zonder beperkingen.

WAAROM DIT TOPDUO AANVAARDEN?

  • Meer veelzijdigheid: geef je klanten de mogelijkheid om twee soorten oplossingen te gebruiken, voor een ruimere waaier aan producten en diensten.
  • Concurrentievoordeel: onderscheid je van de concurrentie door een betalingsflexibiliteit te bieden die uniek is op de markt.
  • Klanttevredenheid: bied een complete oplossing die aan de uiteenlopende behoeften van je klanten voldoet, ongeacht of ze zich laten leiden door ethische principes of op zoek zijn naar het perfecte cadeau ... of beide!

EEN STERKER PARTNERSCHAP MET EDENRED

Kiezen voor Edenred Geschenk betekent dat je kiest voor een synergie van complementaire oplossingen. Oplossingen die harmonieus integreren in je dienstenaanbod en een aanzienlijke toegevoegde waarde bieden. Dankzij deze strategische aanpak speel je gericht en flexibel in op de uiteenlopende verwachtingen van een snel evoluerend klantenbestand. En met gepersonaliseerde en innovatieve aanbiedingen garandeer je bovendien niet alleen dat klanten met een glimlach buitenstappen, maar ook hun weg terugvinden naar jouw zaak.

Ons verkoopteam beantwoordt graag al je vragen: Affiliatenetwork-BE@edenred.com

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen