Bakkers en slagers 3.0

|Wist je dat?

Ben je een bakker of slager en ben je op zoek naar een oplossing om te anticiperen op je bestellingen en de lange wachtrijen te beperken die ervoor zorgen dat sommige klanten rechtsomkeer maken?

Ontdek alle voordelen en het gemak van een online shop met Bakeronline, waarop je natuurlijk Ticket Restaurant-betalingen kunt aanvaarden! 

Kom er meer over te weten...

 

ALLES BEGON OP EEN ONDERGESNEEUWDE ZONDAG

Het begon allemaal enkele jaren terug toen de oprichter van Localtomorrow, Maxim Sergeant, acht jaar was. Op een ondergesneeuwde zondag waren alle wegen geblokkeerd. Maxim nam dan maar zijn slee om naar de bakker te gaan. Omdat hij niemand zag op straat en ook niet bij de bakker, belde hij bij de buren aan om voor hen naar de bakker te gaan.

Enkele jaren later, in 2012 meer bepaald, startte Maxim met Bakkersonline, een e-commercebedrijf voor lokale bakkers waar ze hun eigen webshop kunnen creëren en consumenten kennis laten maken met artisanale producten.

Jaar na jaar groeide het bedrijf en breidde het zijn activiteiten uit naar alle kleine winkels met versproducten zoals slagers, viswinkels, kaaswinkels enz. Het werd omgedoopt tot Localtomorrow. Hun missie is om de lokale handelaars te ondersteunen in hun digitalisering zodat ze beter kunnen inspelen op de verwachtingen van de moderne consument.

 

SLAGERS EN BAKKERS 3.0

Localtomorrow biedt de perfecte oplossing om opnieuw lokaal te winkelen, aangepast aan de gewoonten van de moderne consument. Met de websites Bakkersonline en Slagersonline bereiken artisanale bakkers en slagers nieuwe klanten en kunnen ze hun bestellingen beter organiseren. Bovendien bieden ze klanten een nieuwe service. Bestellen kan vanaf nu altijd en overal.

Kers op de taart: je hebt je portefeuille niet meer nodig. Gebruikers van Ticket Restaurant betalen hun online-bestellingen voortaan gewoon met hun Edenred-kaart.

BAKKERSONLINE IN 3 STAPPEN

 1. EEN KLANT PLAATST ZIJN BESTELLING

  Op jouw website: Dankzij onze website-applicatie kan je de webshop integreren in jouw website. De stijl bepaal je helemaal zelf.
  Op het platform: Ook op het platform is jouw webshop zichtbaar en kan er bij jou besteld worden.

 2. JE ONTVANGT DE BESTELLING

  Via e-mail: Ontvang alle bestellingen via e-mail, samen met de dagelijkse bestel- en productielijst.
  Op je computer: Via jouw account kan je alle bestellingen raadplegen en zowel een bestel- als productielijst opvragen.
  Automatisch afgedrukt: Dankzij onze printsoftware worden alle bestellingen in real-time afgedrukt in jouw zaak.

 3. AFHALEN OF LEVEREN

  Afhalen: De klant komt de bestelling afhalen in de winkel op het gekozen tijdstip.
  Leveren: De bestelling wordt op het gekozen tijdstip geleverd aan huis.

Vandaag zijn al meer dan 450 bakkers en slagers partner van Localtomorrow. Het gaat vooral om winkels in Vlaanderen, maar Localtomorrow wil over enkele jaren even bekend zijn aan Franstalige kant. Probeer het meteen! Voor meer info, contacteer info@bakkersonline.be.

 

PRAKTISCH

 1. Ga naar het platform slagersonline.be of bakkersonline.be
 2. Vink in het menu ‘betalingsmethoden’ het vakje voor aanvaarding van Ticket Restaurant aan
 3. Klaar!

 

MAG HET IETS MEER ZIJN?

Ontdek de andere blogartikels bestemd voor partner-handelaars van het Edenred-netwerk. 

Heb je andere ideeën en goede praktijken die je graag met restauranthouders en handelaars van het Edenred-netwerk deelt? Mail ons snel! 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

 • Dit artikel delen