Goede redenen om de Consumptiecheque te aanvaarden

|Wist je dat?

UPDATE OP 01.08.2021

Consumptiecheque is voortaan beschikbaar op de Edenred-kaart van je klanten!
Meer info in de laatste gepubliceerde artikels op de blog van de partner-handelaars van Edenred!

Maak je deel uit van de horecasector, de sport- of de cultuursector? Heb je een kleine handelszaak? Wil je genieten van de economische relancemaatregelen van de overheid dankzij de consumptiecheque?

Geniet dan van de steun van Belgische werknemers door de Consumptiecheque Edenred te aanvaarden, en breng ze snel op de hoogte dankzij deze promotiekit.

De Belgische regering kondigde begin mei een aantal sociale en economische maatregelen aan om tegemoet te komen aan de meest getroffen sectoren door de wereldwijde gezondheidscrisis.

Als leider op de markt in voorafbetaalde cheques, stelt Edenred vanaf vandaag de mogelijkheid voor om een deel van die extra koopkracht, bestemd voor lokale consumptie, in jouw etablissement te verwelkomen.

Edenred heeft aan alles gedacht om je dagelijks leven te vereenvoudigen door het volgende te ontwikkelen:

  • EEN EXPRESS-PROCES die de aanvraag tot terugbetaling vergemakkelijkt dankzij een online afgiftebon
  • EEN CHEQUE IN PAPIEREN FORMAAT voor nog meer aanvaardingsgemak, zonder technische beperkingen gelinkt aan de betaalterminal
  • EEN BEVEILIGD BESCHERMINGSSYSTEEM in samenwerking met de Nationale Bank

ALLEEN MAAR VOORDELEN OM DEEL TE NEMEN AAN DIT INITIATIEF!

Trek deze klanten met extra koopkracht aan door snel het initiatief van de Consumptiecheque Edenred te vervoegen. Download snel het promotiemateriaal.

Als partner van het Edenred-netwerk zul je automatisch geregistreerd worden om de Consumptiecheque te aanvaarden. Je hoeft niets te doen... maar spreek erover met je entourage!

Meer info over de Consumptiecheque.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen