De geldigheid van papieren ecocheques

|In de kijker

Aanvaard je papieren Ticket EcoCheque in je verkooppunt? Vergeet niet om ze ons terug te sturen.

In het licht van de uitzonderlijke situatie van de covidpandemie en op initiatief van de Nationale Arbeidsraad gesteund door Edenred, had de federale regering beslist om de geldigheidsperiode van vooraf betaalde cheques tijdelijk te verlengen.

HERINNERING AAN DE VERVALDATA

Daarom informeren we je nogmaals dat de papieren Ticket EcoCheque met oorspronkelijke vervaldatum in oktober, november en december 2022, respectievelijk in april, mei en juni 2023 aan het einde van hun verlenging komen. Zie onderstaande tabel voor alle details.

Vergeet niet om ze ons terug te sturen binnen de drie maanden na de uiterste vervaldatum.

Download onze affiche om je kassapersoneel en klanten op de hoogte te brengen!

Meer info over de verlenging van de andere oplossingen van Edenred vind je in ons hulpcentrum.

 

GOED OM TE WETEN:

Het eenvoudigst is de digitale versie op de Edenred-kaart; de geldigheidsduur wordt automatisch aangepast en je hoeft zelf niets te berekenen!

 

AANVAARD JE DE EDENRED-KAART NOG NIET?

Sluit je dan snel aan bij ons elektronische netwerk, zodat je Ticket EcoCheque kunt blijven aanvaarden! Dankzij de nieuwe Edenred-kaart kunnen alle verkooppunten met een betaalterminal die compatibel is met Mastercard, automatisch ook elektronische Ticket EcoCheque aanvaarden, zonder technische procedures! Als je het probeert, kun je niet meer zonder!

 

EXTRA ONDERSTEUNING NODIG?

Neem voor meer info een kijkje in ons hulpcentrum.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen