E-commerce in de voedingssector

|Wist je dat?
DE VOEDINGSSECTOR ONLINE?

Het lijkt misschien wat ongewoon ... Maar het kan en het is zelfs trendy!
Wist je dat Edenred de verkoop van voedingsproducten digitaliseert van meer dan zeshonderd buurtwinkels?

Volgens een onderzoek dat Edenred in 2018 voerde onder zijn gebruikers, waardeert 90% van de gebruikers van de Ticket Restaurant-kaart het dat ze er online hun lunch mee kunnen betalen. Daarom ging Edenred – uitvinder van het Ticket Restaurant-programma, marktleider en pionier in de digitalisering van de markt – de uitdaging aan om detailhandels te helpen om hun producten online te verkopen. Vandaag staan ongeveer zeshonderd Ticket Restaurant-handelaars online, sommige zelfs met meer dan één verkooppunt. Waar wacht je nog op?

Vraag je je nog af waarom je onlinebestellingen moet voorstellen? Een stand van zaken in ons artikel over het onderwerp.

DOE JE AAN E-COMMERCE?

Dan kunnen je klanten online bestellen en betalen met Ticket Restaurant!

Online Payment Edenred

Edenred is namelijk de eerste uitgever van maaltijdcheques die online betalen mogelijk maakt door de cheques in een digitale versie aan te bieden op zijn elektronische kaart. Via het beveiligde Payzen-systeem kun je de betaling met de Edenred-kaart makkelijk integreren in je webshop of bestelsite. Bovendien krijgt je e-commercesite extra publiciteit in onze mobiele app en op onze website.

Wat moet ik doen om de Edenred-kaart te aanvaarden op mijn e-commercesite?
Ontdek alle details hier.

WERK JE MET UBER EATS?

Edenred werkt als enige Belgische uitgever van maaltijdcheques samen met Uber Eats voor de levering van jouw afhaalgerechten! Uber Eats belooft je klanten een heerlijke maaltijd zonder dat ze daarvoor de deur uit moeten. Edenred geeft ze het bijkomende voordeel dat ze kunnen betalen met hun maandelijkse Ticket Restaurant-budget. Sinds het begin van de samenwerking in 2019 werden in België al 50.000 maaltijden besteld op Uber Eats en betaald met Ticket Restaurant, door meer dan 10.000 werknemers

“Sinds onze klanten hun onlinebestellingen met Ticket Restaurant kunnen betalen, is de klanttevredenheid er duidelijk op vooruitgegaan. Klanten houden van eenvoudige en snelle oplossingen. En daar speelt deze innovatie perfect op in. En voor ons restauranthouders is de onlineverkoopdienst makkelijk te installeren en volkomen veilig.”

PIERRE, RESTAURANTHOUDER @ DONKI

Wat moet ik doen om Ticket Restaurant te aanvaarden op Uber Eats?
Heel eenvoudig: surf in de app Uber Eats naar je zone en vink in de rubriek 'betalingen' het vakje Ticket Restaurant aan. Dat is alles! Makkelijk, toch?

Meer informatie vind je hier.

BEN JE BAKKER OF SLAGER EN VERKOOP JE OOK ONLINE?

Dan ken je misschien bakkersonline.be en slagersonline.be, twee grote spelers in de lokale handel in bakkerij- en slagerijproducten in België. Deze platformen werken volgens hetzelfde principe als Uber Eats: de gebruikers plaatsen online een bestelling bij een handelaar die met het platform werkt en kunnen eenvoudig betalen met Ticket Restaurant.

Wat moet ik doen om Ticket Restaurant te aanvaarden op deze platformen? 
Je hoeft enkel naar het platform te gaan en in de rubriek 'betalingen' het vakje Ticket Restaurant aan te vinken. Dat is alles!

OOK TICKET ECOCHEQUE & TICKET COMPLIMENTS!

Al onze betaaloplossingen zijn nu gedigitaliseerd op de Edenred-kaart en zowel online beschikbaar als in het fysieke verkooppunt! Aanvaard ze naargelang je activiteitensector. Word snel een van de handelaars die de Edenred-kaart aanvaarden!

WERK JE AL MET ANDERE PLATFORMEN?

Wij werken voortdurend aan partnerships met de grote spelers op de onlinemarkt en houden je uiteraard op de hoogte van alle nieuwigheden van het Edenred-netwerk.

 

NOG VRAGEN OVER DE ONLINE EDENRED-KAART?

Surf voor meer informatie naar onze website edenred.be.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen