Edenred steunt #HorecaComeback: positief eindresultaat

|In de kijker

Als trouwe partner van de arbeidswereld doet Edenred er alles aan om zijn partners in alle omstandigheden te ondersteunen. De coronacrisis was één van die momenten waarop de horecasector elke steun goed kon gebruiken.

Daarom hebben we besloten om het project #HORECACOMEBACK te sponsoren. Het doel van dit gratis online platform was om te anticiperen op de verkoop in je zaak en om je te voorzien van financiële inkomsten tijdens de lockdownperiode. Velen van jullie hebben er dan ook gretig gebruik van gemaakt.

Om zijn gebruikers nog meer aan te moedigen jouw bedrijf te ondersteunen, heeft Edenred 20% extra waarde aangeboden aan gebruikers die hun Edenred-kaart hebben gebruikt om een waardebon te kopen. Vandaag is dit platform afgesloten, maar we kunnen met trots spreken van een geslaagde missie.

In totaal is er meer dan één miljoen euro opgehaald om de horeca te ondersteunen!

Op dit moment telt het platform maar liefst 6.551 geregistreerde horecazaken (gevestigd in België en het Groothertogdom Luxemburg) en heeft het al een verkoop van 19.030 bonnen met een gemiddelde waarde van +/- 49 euro per bon gegenereerd.

We zijn er ons wel degelijk van bewust dat dit bedrag, hoe belangrijk het ook is, niet alle verliezen in de sector zal compenseren, maar we zijn er trots op dat we meegeholpen hebben om wat extra zuurstof te bieden tijdens de crisis.

Nu zetten we opnieuw al onze expertise, technologie en marketingkracht in om onze gebruikers aan te sporen weer snel een bezoek te brengen aan jouw zaak.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen