Edenred zegt papier vaarwel!

|In de kijker

Het einde van de papieren cheques van Edenred nadert met rasse schreden. Tegelijkertijd biedt je zakenpartner een nieuwe versie van de Edenred-kaart aan. Een nieuwe kaart die het gebruik van de elektronische cheques volledig zal veranderen, met name dankzij de combinatie van de technologie van Edenred met die van Mastercard voor mobiele betalingen. Een nieuwe kaart die bovendien beter is voor het milieu, want ze bestaat voor 85 % uit gerecycleerd plastic!

LAATSTE NIEUWS VAN DE UITGEVERS

Door het koninklijk besluit van 22 november hebben begunstigden van maaltijdcheques, ecocheques en consumptiecheques nu de mogelijkheid om hun vervallen cheques binnen de drie maanden opnieuw te activeren voor nog eens drie maanden.

Als je jouw teams dit soort voordelen aanbiedt, zorg er dan voor dat ze dit weten.😉

Bied jij je teams nog geen maaltijdcheques of ecocheques aan? Denk er dan eens over na. Aantrekkelijke salarispakketten helpen je werknemers aan te trekken en te behouden. Neem contact op met ons commerciële team om te bestellen.

LAATSTE PAPIEREN CHEQUES IN OMLOOP

De consumptiecheques maken al twee jaar deel uit van ons leven. Ongeacht de oorspronkelijke vervaldatum die op de cheque staat, blijven ze allemaal geldig tot 31 december 2022!

Nieuw: begunstigden van consumptiecheques kunnen hun vervallen cheques opnieuw activeren voor nog eens drie maanden, dus jij kunt ze aanvaarden tot 31 maart 2023!

Let wel: alle consumptiecheques moeten vóór 30 juni 2023 naar ons teruggestuurd worden voor terugbetaling.

 

De laatste papieren ecocheques van Edenred zouden oorspronkelijk begin 2023 vervallen. Sommige cheques konden genieten van een verlenging van de geldigheid tot eind 2023. Tot slot kunnen begunstigden van ecocheques hun vervallen cheques opnieuw activeren voor nog eens drie maanden. Jij kan ze langer aanvaarden dan voorzien!

Bezoek ons hulpcentrum voor alle details.

Let wel: alle ecocheques van Edenred moeten binnen 3 maanden na de vervaldatum naar ons teruggestuurd worden voor terugbetaling.

Opgelet: de laatste papieren Ticket Compliments zijn geldig tot 28 februari 2023 en moeten vóór 31 mei 2023 naar ons teruggestuurd worden voor terugbetaling.

 

De papieren cheques worden terugbetaald tot drie maanden na de vervaldatum. Let dus op die datum en stuur ze regelmatig naar ons!

Een opfrissing van de procedure om cheques in te sturen vind je bij de FAQ over dit onderwerp.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen