Een gezonde en lekkere saladbar: Hygge

|Jij hebt het woord

Een saladbarketen die in 2018 werd opgericht door Nicolas Vangrunderbeek en zijn echtgenote. Hygge wil opnieuw ‘echte’ voeding op het bord van zijn klanten toveren. Ga dus snel naar de trendy saladbar van Nicolas, en geniet er van gezonde en heerlijke gerechten. Je hebt keuze genoeg … Kies je voor een kant-en-klaar slaatje of stel je er zelf eentje samen? Het is duidelijk: Hygge is een fijn adres voor een evenwichtige en duurzame lunchpauze. 

Ontdek in video of artikel formaat de voordelen van het Edenred-netwerk als handelaar. Het woord is aan Nicolas Vangrunderbeek, mede-oprichter van Hygge en handelspartner van het Edenred-netwerk.

KEN JE HET FOOD-PROGRAMMA VAN EDENRED AL?

Het is een verbintenis tot evenwichtige voeding van uitstekende kwaliteit en het geeft je duizend ideeën voor een beter en gezonder menu. Bovendien is het helemaal gratis! Meer info? Je aansluiten bij het netwerk van het FOOD-programma? Lees ons artikel hierover of ga naar de website van het FOOD-programma.

Het interview in zijn geheel... Veel leesplezier!

HOE HELPT EDENRED JE DAGELIJKS?

Een groot voordeel van Edenred is dat klanten een extra betaalmiddel en extra budget hebben. En dat stimuleert hen om dat bedrag te spenderen in een zaak zoals die van ons. Ze kunnen hun lunch betalen met het bedrag dat ze van hun werkgever krijgen. Hierdoor komen ze ‘s middags bij ons langs en trakteren ze zichzelf op een lekker slaatje vol kwaliteit. En ze eten gezonder!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EDENRED? 

De kaart is zoveel handiger dan papier. Er is het ‘contactloze’ gemak: we rekenen alles snel en eenvoudig af, zonder rompslomp nadien. En omdat Edenred samenwerkt met Uber Eats, staat onze zaak elke dag in de kijker. Dat levert ons extra klanten op. Tientallen klanten gebruiken namelijk hun Edenred-kaart om bestellingen te plaatsen via Uber Eats.

VERTEL ONS EENS OVER JE ERVARING ALS KLANT VAN EDENRED ...

Alles is zo goed georganiseerd en zo makkelijk dat ik eigenlijk niet veel contact moet hebben met de medewerkers van Edenred. Alles wordt verrekend aan het eind van de maand. Ik krijg mijn factuur. En de overschrijvingen gebeuren automatisch. Dat systeem zit goed in elkaar.

WAT ZOU ER NOG BETER KUNNEN?

Ik denk dat Edenred nog meer zou kunnen doen om gezonde eetgewoontes te stimuleren, door mensen aan te moedigen om te kiezen voor een restaurant met een gezonder menu dat ook meer respect toont voor de producenten en het milieu.

ZOU JE EDENRED AANBEVELEN?

Ja, ik raad Edenred aan voor alle redenen die ik daarnet al heb aangehaald. Bovendien bereik je hierdoor een groter publiek!

Meer info op www.hygge-food.be

 

WE LATEN JOU AAN HET WOORD!

Wil jij ook ambassadeur van het Edenred-netwerk worden? Heb je nog gouden tips voor andere restauranthouders? Stuur ons dan gerust een e-mail.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen