Profiteer ook van de elektronische Consumptiecheque

|Wist je dat?

Ken je de consumptiecheque al? Dat is de bonus die in het leven werd geroepen om de economie en vooral de kleinhandelszaken in België er weer bovenop te helpen. De teams van Edenred doen er al meer dan een jaar alles aan om je te helpen met de heropstart van je zaak.

In 2020 pompten heel wat bedrijven samen 150 miljoen euro opnieuw in de economie via de consumptiecheque. Nu heeft de overheid deze bonus onlangs opnieuw goedgekeurd ... Ook jij kunt een graantje meepikken! Nu gaat het om 500 euro per persoon, de cheques zijn geldig tot eind 2022 en kunnen door alle kleinhandelaars worden aanvaard!

En er is meer goed nieuws: Edenred biedt jou als partner in zijn netwerk de mogelijkheid om de elektronische Consumptiecheque Edenred te aanvaarden, zonder dat je hiervoor iets moet doen!

HOE WERKT HET?

Edenred heeft een oplossing ontwikkeld waarmee alle partner-handelaars in het netwerk de Consumptiecheque Edenred in hun verkooppunt kunnen aanvaarden in overeenstemming met de wetgeving, ongeacht wat voor terminal ze gebruiken.

BELANGRIJKE INFORMATIE 

1. Automatische selectie van de cheque die het eerst verloopt, bijvoorbeeld: heeft je klant Consumptiecheque Edenred en verlopen deze als eerste (in vergelijking met de Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque, Ticket Compliments en/of Ticket Sport & Culture)? Dan wordt de Consumptiecheque voor deze transactie gebruikt.

2. Je kunt ook de optie op je terminal en/of kassa integreren om de keuze van je klanten aan te geven. Edenred raadt deze extra functie aan, want ze komt de klanttevredenheid ten goede.

De procedures zijn afhankelijk van de betaalterminal die in jouw verkooppunt geïnstalleerd is. Je vindt alle informatie bij onze helpdesk.

3. De terugbetaling gebeurt net als bij al onze andere elektronische oplossingen automatisch op je bankrekening binnen twee werkdagen, tegen dezelfde tariefvoorwaarden als diegene in je Edenred aansluitingscontract. Ook vind je een rapport in je handelaarsruimte op MyEdenred.be.

IN EEN NOTENDOP 

1. De consumptiecheque kan worden gebruikt bij alle kleinhandelszaken, maar ook in de cultuur-, horeca- en sportsector.

2. Geldigheid verlengd tot 31.12.22 voor alle papieren en elektronische cheques, ongeacht de oorspronkelijke datum die op de cheque vermeld staat

3. Tot 500 euro extra koopkracht per persoon tegen de gewone tariefvoorwaarden van je lidmaatschap op het elektronische netwerk

Heb je nog vragen? Je vindt het antwoord op al je vragen bij onze helpdesk.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen