Het FOOD-programma:14 inspiraties uit Europa
Het FOOD-programma zet zich in voor een evenwichtige voeding. Zo kun je volop ideeën opdoen om je menu op dit vlak te verbeteren! Voortaan vind je online 10 engagementen voor een gezonde voeding, allerlei handige hulpmiddelen en 14 gezonde recepten. Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert ... Een voedingsdeskundige neemt alles onder de loep en evalueert! En dit alles is helemaal gratis!

Dit jaar hebben de teams van Edenred dus de lievelingsgerechten van partner-restauranthouders in verschillende Europese landen (België, Italië, Slowakije ...) voor jou gebundeld. Elk gerecht is een lokale specialiteit, voldoet aan de engagementen van het FOOD-programma en bevat bovendien tips van een voedingsdeskundige uit het betreffende land.
- de Luikse balletjes van chef Nordine Ben Masaoud van l’Arrosoir in Brussel,
- de bacalhau a Minhota van chef Fábio Bernardino van Travel & Flavours in Portugal,
- de fijne carpaccio van courgette van chef Francisco Sarabia van Grupo Oter in Spanje,
- de spelt met wortelen en geroosterde butternut van chef Andrej Balog van Kašaen in Slowakije.

Ontdek vlug de website met gezonde recepten van het FOOD-programma en doe enkele frisse ideeën op!
WAARVOOR STAAT FOOD?
Fighting Obesity through Offer and Demand
Het FOOD-programma is gelanceerd in 2009 met financiering van de Europese Commissie en is een initiatief van Edenred. Het doel? Evenwichtige voeding op de werkvloer aanmoedigen. Het programma richt zich dan ook tot zowel werknemers als de restauranthouders die voor hen koken! De werknemers zoeken evenwichtige gerechten met een hogere voedingswaarde, terwijl de chefs hier hun heerlijke recepten delen!
Meer info? Je aansluiten bij het netwerk van het FOOD-programma? Lees ons artikel hierover of ga naar de website van het FOOD-programma.
BEN JE NOG GEEN EDENRED-PARTNER?
Sluit je in een paar klikken aan op het Ticket Restaurant-netwerk.
Vond je dit artikel leuk?
Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.