Je beste troefkaart om nieuwe klanten te veroveren? De nieuwe Edenred-kaart!

|Wist je dat?

Edenred brengt een gloednieuwe kaart uit, met technologie die uniek is op de Belgische markt van uitgevers van cheques. Dankzij de combinatie van technologieën van Edenred en Mastercard is de nieuwe kaart bruikbaar in alle handelszaken. En dat niet alleen voor fysieke, contactloze en onlinebetalingen, maar nu ook voor mobiele betalingen met Google Pay. Een primeur op de markt!

Ontdek snel hoe je met Edenred makkelijker nieuwe klanten aantrekt en het winkelen aangenamer maakt voor hen.

BRUIKBAAR VIA ALLE BETAALTERMINALS, IN DE WINKEL EN ONLINE

Edenred koppelt zijn eigen app aan het open betaalsysteem van Mastercard, want dat is compatibel met alle betaalterminals op de markt én met alle Belgische e-commercesites.

OPMERKELIJK: beide apps staan samen op deze nieuwe kaart. En dat is een primeur op de Belgische markt van uitgevers van cheques! Dit heeft dus geen gevolgen voor de handelszaken die al zijn aangesloten bij het aanvaardingsnetwerk. De app van Edenred zal nog altijd het eerst worden gebruikt.

Handelszaken die Mastercard aanvaarden – in de winkel of online, dus nagenoeg alle in aanmerking komende Belgische zaken met een betaalterminal – profiteren voortaan ook van het potentieel van de oplossingen van Edenred, zonder enige technische ingreep. Een contract met Edenred ondertekenen volstaat om toe te treden tot het netwerk.

DE EERSTE GERECYCLEERDE KAART

Maar dit is niet de enige primeur op de markt voor betaalkaarten in België … De nieuwe Edenred-kaart is ook nog eens gemaakt van gerecycleerd materiaal. Ze is dus vriendelijker voor de planeet.

De eerste Edenred-kaarten worden in juli uitgegeven. In totaal zullen er ruim 1,5 miljoen kaarten circuleren op de Belgische markt. Je zult dus nog een tijdje de twee verschillende kaarten van Edenred tegenkomen.

De wereldleider en digitale expert blijft innoveren om steeds meer mogelijkheden aan te bieden. En daar plukken de gebruikers van de Edenred-kaart en de handelaars van het netwerk de vruchten van!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen