Nieuwe betalingsdienstverlener voor je e-commerce

|Wist je dat?

85% van de gebruikers van de Edenred-kaart wil deze online kunnen gebruiken. Daarom is Edenred de eerste uitgever die een oplossing voor betalingen op het internet heeft ontwikkeld. Er zijn heel wat mogelijkheden, zowel op jouw webshop of bestelsite als op een van de partnerplatforms.

HEB JE EEN WEBSHOP OF ONLINE BESTELSITE?

Je partner Edenred, de belangrijkste uitgever op de markt en expert op het vlak van digitale toepassingen, blijft vernieuwen en bezorgt ondernemingen tal van nieuwe klanten. Dankzij Edenred kun je voortaan de Edenred-kaart aanvaarden met een nieuwe dienstverlener voor online betalingen: MultiSafepay.

WIL JE MEER BEZOEKERS AANTREKKEN NAAR JOUW ONLINE WINKEL?

Je krijgt een grotere zichtbaarheid en extra omzet: onze 1,5 miljoen gebruikers krijgen toegang tot je webshop en geven hun cheques graag bij jou uit. De Edenred-kaart aanvaarden op je website.

WAAROM KIEZEN VOOR MULTISAFEPAY?

Met de betalingsdienstverlener MultiSafepay kun je betalingen met de Edenred-kaart aanvaarden zonder vaste kosten! Geen activeringskosten, geen abonnementskosten: je betaalt alleen een bijdrage op de verkopen die je met Edenred doet. En als je geen transactie hebt verricht, betaal je niets! Niets dan voordelen!

HOE WERKT HET?
  • Online betalen met de Edenred-kaart is eenvoudig en veilig
  • Edenred werkt onder meer samen met het MultiSafepay-systeem.
    Gebruik je een andere PSP (Payment Service Provider)? Geen probleem! Dergelijke systemen kunnen naast elkaar bestaan, of je kiest onze partner als unieke provider.
  • De integratie van de Edenred-plug-in is heel eenvoudig. We voegen gewoon een link toe en onze partner zorgt voor de doorverwijzing naar een beveiligd betaalplatform, waar je klant de gegevens van zijn Edenred-kaart kan ingeven.

Dankzij de samenwerking tussen MultiSafepay en Edenred kun je gemakkelijk betalingen met de Edenred-kaart aanvaarden in je onlineshop en zo je gemiddelde aankoopbedrag en je omzet gemakkelijk een boost geven!

HET IS AAN JOU!
Wil je gecontacteerd worden of meer informatie? Registreer je website om de Edenred-kaart te aanvaarden.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen