Een romantisch diner

|Goede adressen

Om jouw zaak in de schijnwerpers te plaatsen en je te helpen meer klanten te lokken, heeft Edenred zijn Ticket Restaurant-blog in het leven geroepen. Je wordt daarop vermeld en bent op die manier zichtbaar voor 1,5 miljoen gebruikers! Op het programma: regelmatig artikelen over trendy onderwerpen, goede adresjes om van te smullen en interviews met onze ambassadeurs!

 

ROMANTISCHE ADRESJES!

Deze maand richten we onze schijnwerpers op romantische adresjes in het Edenred-netwerk. Daar vier je de liefde tijdens een goed diner en zonder jezelf te ruïneren ... dankzij Ticket Restaurant uiteraard!
Lees snel het artikel!

RomanticResto
LAAT VAN JE HOREN!

Wil je graag verschijnen in een van onze volgende artikelen met leuke Ticket Restaurant-adresjes? Kan jouw zaak uitpakken met een specialiteit? Heb je gouden tips voor andere restauranthouders?
Stuur ons dan gerust een e-mail met de vraag om te worden vermeld in onze artikelen of om een afspraak te maken voor een interview als je graag ambassadeur van het Edenred-netwerk wil worden (onder voorbehoud van aanvaarding).

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen