Weekend van de klant, een niet te missen afspraak!

|In de kijker

UNIZO, Comeos en UCM organiseren sinds 2017 Weekend van de Klant. Dit gebeuren is in enkele jaren tijd een vaste waarde geworden.  Twee dagen lang (het eerste weekend van oktober) profiteren duizenden Belgische handelaars uit alle sectoren van dit weekend om hun klanten te bedanken. Ze doen dat met kortingen, geschenkjes, speciale acties of allerlei evenementen.

Het doel is tweevoudig:

  • klanten een onvergetelijke winkelervaring bieden;
  • de handel in België (en dus de handelaars) steunen. 

Voor deze editie van 2023 zijn Leuven en Luik de respectievelijk Vlaamse en Waalse gaststeden. Beide steden staan dan in de schijnwerpers.

LEES WAT EEN VAN ONZE PARTNER-HANDELAARS EROVER TE ZEGGEN HEEFT!

Sinds ik Ticket EcoCheque aanvaard, kiezen mijn klanten sneller voor ecologische schoenen. Het is een uitstekend initiatief om duurzame aankopen aan te moedigen." Bottine - shoes, bags & feel good

 

MAAR WELKE ROL SPEELT EDENRED HIERIN?

Edenred is al lange tijd partner van het evenement. We steunen Weekend van de Klant en promoten het door onze gebruikers te informeren (nieuwsbrief, berichten op de sociale media, enz.).

We stimuleren ze om de lokale handel te steunen en zo ook ook gouden zaakjes te doen! 

Onze oplossingen bieden extra koopkracht aan werknemers, optimaliseren je bedrijfskosten en geven de omzet van onze partner-handelaars een boost. In elke oplossing plaatsen we innovatie en de lokale economie centraal.

En laten we niet vergeten dat onze bedrijfscultuur is gestoeld op 5 kernwaarden die perfect passen bij Weekend van de Klant:

  • Passie voor de klant, daar draait het hele weekend om. De klant moet een unieke, aangename ervaring hebben.
  • Respect is nog zo’n belangrijke waarde, om onze dankbaarheid en erkenning te tonen voor iedereen die met Edenred te maken heeft.
  • Verbeelding leidt tot innovatie en maakt vooruitgang mogelijk.
  • Eenvoud, dat is de zaken eenvoudig houden en transparant communiceren.
  • Ondernemersgeest is een motor voor groei. Die geest versterkt de lokale responsabilisering en verbetert onze operationele uitmuntendheid.

 

Meer weten, bezoek de website van Weekend van de klant 

 

Leve Weekend van de Klant! Leve de lokale economie!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen