Wijziging met betrekking tot je terugbetalingsrapporten

|Wist je dat?

Heb je vaak klanten die betalen met hun Edenred-kaart, dan weet je dat al: wanneer jouw verkooppunt transacties met de Edenred-kaart verwerkt, word je automatisch binnen de 2 werkdagen terugbetaald. Vervolgens ontvang jij jouw terugbetalingsrapport per e-mail, gewoonlijk op maandag, en kan je het detail van je transacties en je terugbetalingen raadplegen op je MyEdenred.be handelaarszone, en dit elke dag indien je dat wenst!

Edenred verandert de dag van verzending van het terugbetalingsrapport voor sommige partner-handelaars. Krijg jij jouw terugbetalingsrapport gewoonlijk op maandag, dan krijg je het voortaan op een andere dag. We hebben je een dienstmededeling gestuurd per e-mail wanneer dit het geval is, met de melding van de nieuwe ontvangstdag.

In aanvulling van de opvolging van je transacties en terugbetalingen, kan je via jouw MyEdenred.be handelaarszone ook je gegevens beheren en de status van je terminals raadplegen. Het is ook de toegangspoort tot nuttige informatie, blogartikels, de Edenred- bibliotheek en veel gestelde vragen die andere handelaars zoals jij reeds stelden.

(Her)ontdek snel je handelaarszone MyEdenred.be!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen