Concreet: de nieuwe Edenred-kaart

|Tutorial

De nieuwe kaart van Edenred luidt, in samenwerking met Mastercard, een nieuw tijdperk in voor de Belgische sector voor cheques. En ze is ook nog eens gemaakt van gerecycleerd materiaal! Nieuwe technologieën, steeds meer mogelijkheden … We doen er alles aan om het leven van je klanten makkelijker te maken en jouw dagelijkse werk te verlichten. Dit wordt jouw allerbeste troefkaart!

BETALINGEN VIA DE TERMINAL

Aangezien je al tot het netwerk behoort en de Edenred-kaart al aanvaardt, kun je de nieuwe kaart meteen aanvaarden. Jij hoeft niets te doen. Omdat beide technologieën op één kaart staan, kan voorrang worden gegeven aan het al ingevoerde Edenred-systeem. Transacties worden binnen twee werkdagen terugbetaald, zoals altijd.

Heb je meerdere terminals en zijn sommige daarvan om wat voor reden dan ook nog niet geactiveerd voor de Edenred-kaart? Dankzij de Mastercard-technologie kun je voortaan ook daarmee de kaart aanvaarden!

MOBIELE BETALINGEN

Kunnen je klanten bij jou ook mobiel betalen? Dan kun je voortaan Edenred-cheques aanvaarden via Google Pay en Apple Pay, op een smartphone of smartwatch. In dat geval handelt Mastercard de terugbetaling af, volgens de gebruikelijke voorwaarden van je contract.

ONLINEBETALINGEN

In je webshop kun je voortaan ook de Edenred-kaart online aanvaarden. Dankzij de samenwerking met Mastercard is ze compatibel met alle onlinebetaaldiensten en alle e-commercesites in België.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen