De consumptiecheque is ook goed voor jou!

|Wist je dat?

Dankzij Edenred, de grootste speler op de markt voor maaltijdcheques, kun ook jij heel eenvoudig profiteren van de 460 miljoen euro aan consumptiecheques die nog tot 31.12.2022 geldig zijn. Zorg ervoor dat ze bij jou worden uitgegeven!

Omdat je al tot het netwerk van Edenred behoort, kun je ook vanzelf deze cheques aanvaarden.

IN EEN NOTENDOP:
  • Tot 500 euros extra koopkracht per klant
  • Voor de heropstart van de economie
  • Te gebruiken tot 31 december 2022, ongeacht de oorspronkelijke vervaldatum
  • Zowel de papieren versie als de elektronische versie op de Edenred-kaart
HOE PROFITEERT U VAN DIT AANBOD?

In elektronisch formaat op de Edenred-kaart

Als u de Edenred-kaart en Ticket Restaurant al aanvaardt op uw terminal, kunt u automatisch ook transacties met de Consumptiecheque Edenred aanvaarden!

Opgelet: het is mogelijk dat de transacties worden geselecteerd uit een bepaalde portefeuille, afhankelijk van de vervaldata. We leggen het je hier uit. Je vindt alle informatie ook terug in je account op MyEdenred.be.

Papieren cheques

De geldigheid van alle papieren cheques is verlengd tot 31.12.22, ongeacht de oorspronkelijke datum die op de cheque vermeld staat. Stuur de cheques gewoon naar ons terug voor een terugbetaling. Raadpleeg alle details op affiliation-chequeconsommation.edenred.be.

Ben je lid van een federatie die samenwerkt met Edenred? Dan kom je misschien ook in aanmerking voor gunstige voorwaarden. Vraag meer info bij je federatie.

Heb je nog vragen? Ga dan naar je handelaarszone MyEdenred.be of raadpleeg onze helpdesk.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen