Het afrekenen aan de kassa met Consumptiecheque

|Tutorial

Zoals je reeds weet schenkt Edenred je de mogelijkheid om Consumptiecheques te aanvaarden in elektronisch formaat op je terminal.

Als partner van het netwerk van de Edenred-kaart,werd je terminal automatisch geactiveerd om de consumptiecheque te kunnen aanvaarden, naast de andere oplossingen waarvoor je reeds een contract hebt.

In een poging om de ervaring voor iedereen te vereenvoudigen heeft Edenred een automatische selectieregel gemaakt voor de cheques die als eerste vervallen. Hiermee kan je transacties vastleggen op je huidige systeem zonder verplichte wijziging (of het nu gaat om maaltijdcheques, ecocheques, cadeaubonnen en/of sport- en cultuurcheques). Het stelt ons tevens in staat ervoor te zorgen dat cheques worden gebruikt vóór hun vervaldatum. 

Het kan echter zijn dat enkele van je klanten verrast waren dat hun aankopen werden betaald met andere cheques dan de aanvankelijk gekozen cheques.

WELKE UITLEG GEEF JE BEST BIJ HET AFREKENEN?

Om je teams zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we een affiche gemaakt die je aan de kassa kan hangen om het proces uit te leggen en de goede uitleg te geven. Je print dit best af en stelt het ter beschikking van je personeel.

Herinnering, Edenred raadt je sterk aan om de productcode van de consumptiecheque te integreren in je terminal en/of je kassa om de keuze van je klanten te kunnen specificeren en zo hun tevredenheid te verbeteren. Alle gedetailleerde info is beschikbaar in ons hulpcentrum.

Twee mogelijke gevallen: 

  1. Wanneer je de nieuwe productcode consumptiecheque hebt geïntegreerd
  2. Wanneer je de productcode consumptiecheque niet hebt geïntegreerd

1. HET IDEALE GEVAL: MET DE NIEUWE PRODUCTCODE

2. INDIEN VAN TOEPASSING: ZONDER PRODUCTCODE

Indien nodig kan je ons hulpcentrum raadplegen.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen