Edenred lanceert een nieuwe online PSP

|Trends

Aankooptrends veranderen en 85% van de gebruikers van de Edenred-kaart wil met hun kaart ook online kunnen shoppen. Daarom werkte Edenred als eerste uitgever een oplossing voor onlinebetalingen uit. Zowel voor jouw webshop of bestelsite als voor een van de partnerplatforms zijn de mogelijkheden legio! 

 

OPTIMALISEER JE WEBSHOP

Je partner Edenred, de belangrijkste uitgever op de markt en expert op het vlak van digitale toepassingen, blijft vernieuwen en bezorgt jouw zaak tal van nieuwe klanten. Dankzij Edenred kun je voortaan de Edenred-kaart online aanvaarden met een nieuwe betalingsdienstverlener: Mollie.

PROFITEER VAN HOOGSTAAND VERKEER

Samenwerken met Edenred betekent dat je de deuren van je online winkel opent voor 1,8 miljoen actieve gebruikers. En zij staan te popelen om hun Edenred-saldo bij jou uit te geven. De troeven? Een verhoogde zichtbaarheid, gekwalificeerd verkeer en een aanzienlijk omzetpotentieel.

Aanvaard de Edenred-kaart op je website.

DE VOORDELEN VAN MOLLIE?

Met de betalingsdienstverlener Mollie aanvaard je betalingen met de Edenred-kaart zonder vaste kosten! Geen activeringskosten, geen abonnementskosten. Je betaalt alleen een bijdrage op de verkopen die je met Edenred doet. En als je geen transactie hebt verricht, betaal je niets! Niets dan voordelen!

Boost je conversie en vereenvoudig het beheer van je financiën. Mollie, je alles-in-éénbetaaloplossing.

Ze ondersteunen al meer dan 200.000 bedrijven, van lokale start-ups tot grote internationale webshops.Dankzij de samenwerking tussen Mollie en Edenred aanvaard je gemakkelijk betalingen met de Edenred-kaart in je onlineshop. Zo gaat niet alleen het gemiddelde aankoopbedrag, maar ook je omzet de hoogte in!

 

HOE AANVAARD IK DE EDENRED-KAART ONLINE MET MOLLIE?

De Edenred-kaart online aanvaarden is eenvoudig en veilig.

  1. Word lid van het online aanvaardingsnetwerk van de Edenred-kaart. Vul hiertoe het formulier hier in.
  2. Stel Mollie in als je dienstverlener voor onlinebetalingen. 
  3. Zodra de oplossing bij Edenred is geactiveerd, ontvang je per e-mail een Webauth Payment Gate (MID-nummer). Voeg die toe aan je Mollie dashboard. 
  4. Mollie hoeft enkel nog de kaart te valideren en je bent klaar om de Edenred-kaart online op jouw webshop te aanvaarden.
  5. Je klant kan zijn bestelling betalen met zijn Edenred-kaart, of een deel ervan als zijn saldo ontoereikend is. Vervolgens kan hij  het resterende bedrag bijpassen met een andere betaalmethode die je op jouw e-shop aanvaardt. 
  6. Alle Edenred-transacties worden automatisch binnen twee werkdagen terugbetaald, na aftrek van het deelnemingspercentage dat bij de ondertekening van het contract werd vastgelegd.  

Heb je een andere PSP of aanvaard je Mastercard? Voor elke situatie heeft Edenred een oplossing. Neem voor meer informatie een kijkje bij onze helpdesk.

 

 

Nu is het jouw beurt!

Wil je graag dat we opnieuw contact met je opnemen of wil je meer informatie? Vul dit formulier in.

 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen