Edenred & Uber Eats

|Wist je dat?
EXCLUSIEVE SAMENWERKING!

Is jouw zaak terug te vinden op Uber Eats? Edenred werkt als enige Belgische uitgever van maaltijdcheques samen met Uber Eats voor de levering van jouw afhaalgerechten!

Veel gebruikers lieten weten online te willen betalen met hun Edenred-kaart. En nu kan dat! We hebben onlinebetalingen mogelijk gemaakt en nodigen je hierbij uit om Ticket Restaurant te activeren in jouw Uber Eats-profiel.

 

REEDS TIENDUIZENDEN BESTELLINGEN!

Sinds de start van deze samenwerking in 2019 werden enkele tienduizenden bestellingen bij Uber Eats betaald met Ticket Restaurant.
Bied jouw klanten nu ook de mogelijkheid om hun thuisbezorgde maaltijden met hun Ticket Restaurant te betalen. Je trekt hiermee beslist meer klanten aan!

Op de app van Uber Eats zijn alle restaurants die de maaltijdcheques aanvaarden aangeduid met het logo van Ticket Restaurant. Bovendien zijn ze gemakkelijk te vinden via een filter bij het zoekveld. Zo krijgt jouw restaurant heel eenvoudig extra zichtbaarheid! Geniet van deze unieke samenwerking in België!

UberEats x Edenred

Bied jouw klanten de leveringsdiensten van Uber Eats én betaling met de maaltijdcheques van Edenred aan! Geniet er nu van!

NICOLAS
RESTAURANTHOUDER
@ HYGGE

“Dankzij deze samenwerking leveren wij onze salades nu ook bij andere klanten. Thuisbezorgde maaltijden zijn bijzonder populair. En de betaling met de maaltijdcheques van Edenred valt erg in de smaak bij onze klanten. Bij Hygge zijn we overtuigd!”

PIERRE
RESTAURANTHOUDER
@ DONKI

"Sinds onze klanten hun onlinebestellingen met Ticket Restaurant kunnen betalen, is de klanttevredenheid er duidelijk op vooruitgegaan. Klanten houden van eenvoudige en snelle oplossingen. En voor ons is online verkopen eenvoudig in te voeren en volledig veilig."

PRAKTISCH
  1. Ga naar jouw account op het platform van Uber Eats
  2. Kruis in de rubriek ‘betalingen’ het vak voor aanvaarding van Ticket Restaurant aan
  3. Klaar!
UBER EATS IN BELGIË

Bevind je zich in een van deze steden of ergens in de buurt?

Antwerpen, Aalst, Brugge, Brussel, Charleroi, Kortrijk, Gent, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en Waterloo.

Profiteer dan van het partnerschap tussen Edenred en Uber Eats om jouw zaak een boost te geven!

Waar wacht je nog op?

 

WERK JE AL MET ANDERE PLATFORMEN?

Wij werken voortdurend aan partnerships met de grote spelers op de onlinemarkt. Ken je alle onlineplatformen waarop je Ticket Restaurant maaltijdcheques kunt aanvaarden?

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen