Is je terminal van Atos Worldline?

|Tutorial

Is de betaalterminal die je gebruikt om de Edenred-kaart te aanvaarden van het merk Atos Worldline? Dan werd je terminal automatisch geactiveerd om de consumptiecheque te kunnen aanvaarden naast de oplossingen waarvoor je reeds een contract hebt. Meer info over het afrekenen aan de kassa met Consumptiecheque Edenred.

Na de activering van je terminal om Consumptiecheque te kunnen aanvaarden op de Edenred-kaart, heb je mogelijks problemen ondervonden met de klassieke transacties (Ticket Restaurant en/of Ticket EcoCheque en/of Ticket Compliments en/of Ticket Sport & Culture).

Is dit het geval, dan raden we je aan snel de multiproducten te activeren van je Atos Worldline-terminal, en vervolgens de oplossingen van de Edenred-kaart die je aanvaardt. Volg hiervoor onderstaande stappen; dit zal slechts enkele minute in beslag nemen en zal je nog meer omzet bezorgen!

Indien nodig kan je ons hulpcentrum raadplegen en contact met ons opnemen door een aanvraag te sturen via de rubriek « Mijn Terminal ».

Wij wensen je een mooie verkoop toe met Consumptiecheque Edenred!

MEER INFO OVER DE CONSUMPTIECHEQUE?

Raadpleeg de vorige artikels over hetzelfde thema!

Nog vragen? Raadpleeg ons hulpcentrum.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen