Ontdek het potentieel van de Ticket Restaurant-blog

|Wist je dat?

Jij bent restauranthouder. Wij brengen handelaars in contact met klanten die een maandelijks budget aan maaltijdcheques ontvangen. Ons doel? Belgische partner-handelaars van het Edenred-netwerk in de kijker zetten bij onze 1,5 miljoen Ticket Restaurant-gebruikers.

Edenred wil je dag in, dag uit nog meer helpen en begeleiden, zeker in deze ongewone tijden, om klanten te overtuigen om hun maaltijdcheques in jouw zaak te besteden.

Je zichtbaarheid bij deze 1,5 miljoen gebruikers vergroten? Jouw zaak in de schijnwerpers plaatsen en meer klanten aantrekken? Daarmee helpen we je graag via deze verschillende kanalen:

 • Onze onlinezoekmachine vermeldt jouw zaak automatisch en is toegankelijk via
  • de website MyEdenred.be
   550.000 views/maand
  • de mobiele app
   2.000.000 views/maand
  • de website Edenred.be
   170.000 views/maand

Op de blog iloveticketrestaurant.edenred.be kunnen Ticket Restaurant-gebruikers terecht voor goede adresjes, advies en recepten, maar ook voor interviews met restauranthouders en handelaars van het Edenred-netwerk. Deze blog heeft één duidelijke missie: mensen aanmoedigen om lokaal, seizoensgebonden en milieuverantwoord te consumeren.

 

ENKELE VOORBEELDEN

Hier vind je enkele voorbeelden van Ticket Restaurant partner-handelaars die we onlangs in de kijker hebben gezet.

We plaatsen deze artikels niet alleen op de blog, maar ook op edenred.be en MyEdenred.be. Zo wordt jouw zaak nog zichtbaarder!

 

OOK OP FACEBOOK

Edenred communiceert ook met zijn Facebook community. Een restauranthouder die met Uber Eats samenwerkt of een handelaar die een wedstrijd in samenwerking met Ticket Restaurant organiseert ... wij brengen het onder de aandacht. Dit laatste is trouwens een ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten: de gelukkige winnaars vertellen er graag over in hun omgeving. Gratis reclame voor jou dus!

Maar dat is niet alles! We delen ook posts van onze partners die ons taggen in hun berichten op Facebook en Instagram! Meer info.

 

LAAT VAN JE HOREN!

Wil je ook graag dat we jouw zaak in een van de volgende artikels op onze Ticket Restaurant- blog vermelden? Heeft je zaak een specialiteit om mee uit te pakken? Werk je steevast met lokale seizoensproducten? Heb je nog gouden tips voor andere restauranthouders en handelaars die Ticket Restaurant aanvaarden?
Stuur ons dan gerust een e-mail met de vraag om te worden vermeld in onze topadressen of om een afspraak te maken voor een interview als je graag ambassadeur van het Edenred-netwerk wilt worden (onder voorbehoud van aanvaarding).

 

OOK BIO?

Als je actief bent in de biologische voedingssector, kun je ook Ticket EcoCheque aanvaarden. Zo bereik je nog meer Edenred-kaarthouders! Elk jaar ontvangen meer dan 800.000 personen een budget van € 250 om te besteden aan ecologisch verantwoorde aankopen. Dat is dus ook biologisch! Waar wacht je op? Sluit je vandaag nog aan bij het Ticket EcoCheque-netwerk!

 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

 • Dit artikel delen