Nieuwe Ticket EcoCheque promotiekit

|Beter verkopen

Edenred denkt aan je en herziet jouw Ticket EcoCheque promokit!

Materiaal voor je etalage of sociale netwerken, stickers om meteen op de rekken te kleven en affiches voor je kassa's, uithangborden of gondelhoofden!

 

Zo informeer je je klanten optimaal en trek je de groene koopkracht van talloze Belgische werknemers naar je toe.

We staken er ook alle labels bij die in aanmerking komen voor aankopen met de ecocheques!

Maar we hebben ook nog een tweede geschenkje om je leven gemakkelijker te maken: materiaal met toelichting bij de lijst van de Nationale Arbeidsraad en de filosofie achter de ecocheque. Korte formats die je klanten een overzicht geven van de regels, en langere om je teams en verkopers zo goed mogelijk te informeren!

Download hier jouw Ticket EcoCheque promokit!

Nog meer tips? Bekijk ons interview bij Nature & Découvertes, een keten die Ticket EcoCheque aanvaardt en daar volop de vruchten van plukt.

Edenred helpt je iedere dag weer je omzet een boost te geven, door je volop te laten profiteren van de voordelen die de ecocheque jou biedt.

We herinneren je aan de laatste artikel-toevoegingen die in aanmerking komen voor ecocheques op de officiële lijst van de Nationale Arbeidsraad.

Heb je zelf ook tips voor handelaars die ecocheques aanvaarden? Mail ons snel!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen