Nieuwigheden van de Consumptiecheque

|Wist je dat?

UPDATE OP 01.08.2021

Consumptiecheque is voortaan beschikbaar op de Edenred-kaart van je klanten!
Meer info in de laatste gepubliceerde artikels op de blog van de partner-handelaars van Edenred!

De Consumptiecheque bestaat intussen een jaar. Dit extralegale voordeel werd in juli 2020 ingevoerd door de regering om de heropstart van de lokale economie te ondersteunen. Als restauranthouder en partner van het Edenred-netwerk hebben we je automatisch in onze zoekfunctie aangeduid als een zaak die deze cheque aanvaardt.

Vandaag hebben al 7000 zaken geprofiteerd van een deel van de 150 miljoen euro die in omloop is. Is dit nog niet het geval? Je kunt nog altijd mee op de kar springen!

De regering werkt momenteel aan de verlenging van de geldigheidsduur van de verstrekte cheques en wil bloeiende bedrijven de kans geven om hun werknemers te bedanken met nieuwe consumptiecheques … Een kort overzicht!

CORONAPREMIE NIEUWE BONUS AANGEKONDIGD

De regering kondigde op 6 mei 2021 aan dat ondernemingen die "goede resultaten hebben behaald, goed konden functioneren of vinden dat hun werknemers het beste van zichzelf hebben gegeven" hun werknemers mogen belonen en een deel van de winst met hen kunnen delen door middel van een uitzonderlijke coronapremie. In dit kader mogen ze opnieuw consumptiecheques uitreiken vanaf 1 augustus ter waarde van € 500 per werknemer.

DE CONSUMPTIECHEQUE GAAT DIGITAAL

Naast het papieren formaat vind je de Consumptiecheque binnenkort ook in digitale versie op de Edenred-kaart! Het koninklijk besluit zou in de loop van de zomer moeten worden gepubliceerd. We geven je tijdig alle informatie door. Onze doelstelling blijft, ongeacht de oplossing: zorgen dat je gemakkelijk extra omzet creëert dankzij de cheques, zowel de papieren versie als elektronisch op de Edenred-kaart.

 

CONSUMPTIECHEQUE EDENRED GELDIG TOT EN MET 31.12.2022

Oké. Onze plaat blijft misschien wat hangen, maar we willen gewoon dat iedereen het weet! De laatste tijd toch onder een steen geleefd? Speciaal voor jou herhalen we het graag nog een keer: ondanks de vermelde datum op de cheques blijven alle Consumptiecheque Edenred geldig tot en met 31 december 2022. Deze cheques zijn eind juli 2020 uitgegeven en hebben dus ook de tweede lockdown meegemaakt ... Daarom heeft de overheid ingestemd met de verlenging ervan tot eind dit jaar. Bekijk je graag nog eens alle toegelaten verlengingen van de geldigheidsduur voor alle soorten cheques? Ga dan naar ons hulpcentrum.

In ons hulpcentrum vind je ook nog eens alle informatie voor het terugsturen van de cheques.

HEB JE AL CONSUMPTIECHEQUE EDENRED TERUGGESTUURD?

Dan zou je een e-mail met het nieuwe adres van de Dienst Terugbetalingen van Edenred moeten hebben ontvangen. Stuur je cheques dus voortaan terug naar Edenred Belgium – Dienst Terugbetalingen, Vorstlaan 165/B9, 1160 Brussel.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen