Dit is het moment om digitaal te gaan!

|Trends

Heb je de stap nog niet gezet? Dan is het de hoogste tijd om onlinebestellingen aan te bieden! Online bestellen mag ook voor de voedingssector: levering van warme maaltijden of verse producten, via click & collect of met bezorging aan huis.

De Edenred-kaart kan ook voor aankopen via het internet worden gebruikt. Benut dit potentieel dus optimaal. Edenred is de eerste uitgever die onlinebetaling met digitale cheques op een elektronische kaart aanbiedt. Wij steunen je dag in, dag uit. Dus ook als jij beslist om digitaal te gaan!

Ook zonder betaalterminal kun je Ticket Restaurant online aanvaarden. Kies gewoon wat voor jouw zaak het gemakkelijkst is!

 

HEB JE EEN WEBSHOP OF ONLINEBESTELSITE?

Installeer gewoon de plug-in en aanvaard de Edenred-kaart ook online! Vele Ticket Restaurant gebruikers waarderen het dat ze dit extraatje online kunnen besteden. Ontdek hier alle details.

Edenred Carte Online Smartphone Laptop
GEBRUIK JE EEN ONLINEBESTELPLATFORM?
  • Laat je maaltijden bezorgen via Uber Eats? Lees dan dit artikel.
  • Ben je een slager en werk je samen met slagersonline.be? Lees dan dit artikel.
  • Ben je een bakker en gebruik je bakkersonline.be? Dan is dit artikel interessant voor jou.

 

HEB JE EEN RESTAURANT?

Wij hebben tal van tips over de verpakking van je meeneemgerechten, over welke materialen je het best gebruikt en over hoe je je naamsbekendheid 'on the go' vergroot.

 

IETS ANDERS?

Ben je op andere onlineplatformen aanwezig? Laat hen dan zeker weten dat je graag betalingen met de Edenred-kaart aanvaardt. Met meer dan 1,5 miljoen gebruikers is dit vast ook voor deze platformen interessant. En wij beloven je dat we er zo snel mogelijk werk van maken 😉

MEER INFORMATIE

Wil je graag meer lezen? Dan raden we je onze artikels over e-commerce in de voedingssector en onlinebestellingen aan.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen